Porukka verhon takana.

Me olemme Opiskelemaan-median takana. Olemme puurtaneet yhdessä jo Seitsemän vuotta paremman huomisen puolesta.

Co-Founder
Oskari Valkama

Oskari on jo vuosia työskennellyt startup-maailman tehtävissä. Tällä hetkellä Oskari opiskelee kauppatieteitä Vaasan yliopistossa, mutta yrittäjämaailma vetää vahvasti puoleensa. Oskarin vahvuudet ovat todella laajat ja monipuoliset. Opiskelemaan-mediassa tämä myyntiä rakastava joukkuepelaaja pitelee pitkän aikavälin naruja käsissään ja pitää kiikarinsa tulevaisuudessa.

Co-Founder
Janne Peltokorpi

Janne on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelija. Innostuu ruuasta ja urheilusta. Positiivinen ja helposti lähestyttävä kaikkien kaveri, joka ei pelkää haasteita. Huolehtii median rahoituksesta sekä kaikesta raha-asioihin liittyvistä tekijöistä.

Co-Founder
Lauri Talvitie

Lauri on tieto- ja viestintätekniikkaa Turun yliopistossa opiskeleva kloppi. Viihtyy toisinaan luonnossa niinkin hyvin, ettei malta palata yöksi katon alle. Puhuttiin sitten uudesta tempusta jalkapallokentällä tai renessanssin taideverstaista, Laurin kohdalla sanonta “nälkä kasvaa syödessä” pitää paikkansa, kun kyse on uuden oppimisesta. Tehtäviin kuuluu luovan puolen ratkaisut, kuten käsikirjoitusten ja muiden sanasepitysten laatiminen.

Co-Founder
Eero Reijonen

Eero pitää urheilusta, uuden oppimisesta ja ihmisten kanssa työskentelystä. Hänen pyrkimyksenään on tehdä kulloinkin tehtävälistalla olevat asiat niin hyvin kuin mahdollista. Eeron vahvuudeksi voidaan lukea tekstien tuottaminen ja niiden sisäistäminen. Asiasisältö on yleensä hyvin hallussa. Tämän pojan vastuualueisiin kuuluu yhteydenotot eri ihmisiin, sisällön tuottaminen niin tekstin kuin äänenkin muodossa sekä tiedon etsiminen.